Mrrrr
AdMiN
 Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 2251
|
|
Ingrediente: - 5-6 cartofi de marime medie - 1 rosie - 1-2 morcovi - 1 pastarnac - 1 patrunjel radacina - 1 capatana de usturoi - 1 ceapa - 1/2 ardei iute - sare - piper - paprika - rozmarin - busuioc - ulei
1. Cartofii, mocrovii, pastarnacul si patrunjelul se fierb, fie intregi fie taiate cubulete, respectiv rondele.
2. Se unge tava cu ulei si se pune usturoiul taiat bucati sau presat, uniform in toata tava.
3. Se adauga un start de cartofi taiati cubulete, rozmarin si ceapa taiata rondele.
4. Se adauga sare, piper, ardei iute, paprika. Se pot pune si la final, deasupra, sau se pot amesteca dinainte cu morcovii de exemplu, pentru a fi imprastiate uniform in toata tava.
5. Se adauga morcovii, pastarnacul si patrunjelul radacina taiate rondele, inca un strat de cartofi, rosia taiata rondele si busuiocul.
Se da la cuptor 20-30 de minute, la foc mediu. Se serveste cald.
_______________________________________

|
|