Mrrrr
AdMiN
 Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 2251
|
|
Mie imi place mai acrisoara si de aceea pun tot pachetul de bors maggi (70g pentru 7 litri) in aproximativ 3-4 litri de supa.
Ingrediente: - 1 morcov - 1 pastarnac - 1 patrunjel radacina - 1-2 crengute de patrunjel verde - 2-3 cartofi - 1 ceapa mica - 1 pachet bors maggi de 70g - sare, piper - 2 linguri de bulion - ulei
Se taie ceapa si se caleste in ulei pana devine sticloasa. Se adauga morcovul, pastarnacul si patrunjelul radacina taiate rondele si se calesc cateva minute.
Cartofii se taie cubulete si se pun intr-un vas cu apa. Cand legumele s-au calit se adauga cartofii si se adauga apa cat sa ii acopere. Se lasa la foc mediu sau mare pana fierb.
Cand legumele au fiert, se umple oala cu apa rece si se lasa pana da iar in clocot. Se adauga bulionul, borsul maggi, sarea, piperul si patrunjelul. Se amesteca si se gusta.
_______________________________________

|
|