Mrrrr's Forum (VIEW ONLY)
Un forum care ofera solutii pentru unele probleme legate in general de PC. Pe langa solutii, aici puteti gasi si alte lucruri interesante // A forum that offers solutions to some PC related issues. Besides these, here you can find more interesting stuff.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
Mrrrr's Forum (VIEW ONLY) | Reguli | Inregistrare | Login
POZE MRRRR'S FORUM (VIEW ONLY)
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: Criscristina92 pe Simpatie
| Femeie 25 ani Bucuresti cauta Barbat 29 - 80 ani |
|
Mrrrr
AdMiN
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2214
|
|
VISINE LA BORCAN
1 kg visine - 500 g zahar tos - 2 aspirine (optional)
1. Visinele se spala, se rup coditele si li se scot samburii. Samburii se scot cu un ac de siguranta sau cu o agrafa de par. Sau cu un dispozitiv special pentru scos samburii. Sau se taie in dreptul gaurii de la codita cu cutitul si apoi se scoate samburele cu usurinta.
2. Se pun intr-un vas de plastic (sau emailat, dar sa nu fie sarit emailul) si peste se toarna zaharul. Se lasa 24 de ore si intre timp se amesteca usor ca sa se topeasca tot zaharul.
3. Se pregatesc borcanele, sticlele in ce vreti sa puneti. Se baga visinele. Se toarna siropul peste visine si se infileteaza bine. Se pastreaza in loc intunecos si mai rece. Se pastreaza si 2-3 ani.
Sursa:
Reteta - tarta de visine:
_______________________________________
|
|
pus acum 8 ani |
|
Mrrrr
AdMiN
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2214
|
|
VISINE LA CONGELATOR
1 kg de visine - 6 linguri de zahar - 3 pungi
1. Visinele se spala si li se scot samburii.
2. Se pun 300-350 de grame / punga + 2 linguri de zahar / punga
3. Se scutura punga ca sa se acopere visinele cu zahar.
4. Se leaga punga si se dau la congelator unde pot sta 9-12 luni.
_______________________________________
|
|
pus acum 7 ani |
|