Mrrrr's Forum (VIEW ONLY)
Un forum care ofera solutii pentru unele probleme legate in general de PC. Pe langa solutii, aici puteti gasi si alte lucruri interesante // A forum that offers solutions to some PC related issues. Besides these, here you can find more interesting stuff.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
Mrrrr's Forum (VIEW ONLY) | Reguli | Inregistrare | Login
POZE MRRRR'S FORUM (VIEW ONLY)
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: BrianaS
 | Femeie 23 ani Bucuresti cauta Barbat 26 - 57 ani |
|
Mrrrr
AdMiN
 Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 2247
|
|
- 250-300 g penne - 300 g smantana - smantana pentru gatit (grasa, varsata) sau smantana pentru mancare - minim 25% grasime - smantana de la Albalact de 25% e cea mai gustoasa - 150-300 g bacon sau kaizer (iese foarte gustos si cu kaizerul care se cumpara gata feliat si apoi se taie) - kaizer-ul de la Reinert am gasit ca e cel mai gustos - 1-2 oua - parmezan (optional) - 10-12 catei de usturoi - 1 legatura de patrunjel verde - sare - piper - 2-3 linguri de ulei de floare / masline
I. Penele se pun la fiert in apa cu un praf de sare si se se tin pe foc pana devin al dente.
II. Intre timp baconul se taie bucatele si se pune la calit in putin ulei de masline/floare pana se rumeneste putin, se adauga usturoiul zdrobit cu lama cutitului (obligatoriu zdrobit si taiat in 2-3), se lasa totul la rumenit, apoi se opreste focul.
III. Intr-un bol se pun galbenusurile de la oua, sare si piper dupa gust si se amesteca bine pana se omogenizeaza, apoi se adauga smantana si se amesteca iar pana la omogenizare.
IV. Cand penele au fiert, se salveaza aproximativ 100 ml de apa in care au fiert, apoi se strecoara bine de apa, fara a spala pastele cu apa rece.
V. Se pune tigaia din nou pe foc pana se incalzeste baconul. Se amesteca bine, dupa care se pun si pastele, amestecand continuu sa nu se prinda. La treaba asta se adauga si cei 100 ml din apa in care au fiert pastele.
VI. Se opreste focul si se toarna usor amestecul de smantana si oua (in care eu pun o legatura de patrunjel).
VII. Penele carbonara se servesc cu parmezan ras pe deasupra (optional) si cu piper proaspat macinat.
_______________________________________

|
|
pus acum 7 ani |
|
Mrrrr
AdMiN
 Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 2247
|
|
update
_______________________________________

|
|
pus acum 1 an |
|