Mrrrr's Forum (VIEW ONLY)
Un forum care ofera solutii pentru unele probleme legate in general de PC. Pe langa solutii, aici puteti gasi si alte lucruri interesante // A forum that offers solutions to some PC related issues. Besides these, here you can find more interesting stuff.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
Mrrrr's Forum (VIEW ONLY) | Reguli | Inregistrare | Login
POZE MRRRR'S FORUM (VIEW ONLY)
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: AlexandraPopa din Bucuresti
 | Femeie 25 ani Bucuresti cauta Barbat 25 - 39 ani |
|
Mrrrr
AdMiN
 Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 2247
|
|
Sursa:
---- BLAT ----
- 230 g faina - 200 g zahar - 5 oua - 100 g unt la temperatura camerei - 1 esenta de vanilie - 1 lingurita praf de copt - 1 praf sare
Se amesteca praful de copt cu faina.
In alt recipient se amesteca untul cu zaharul --> mix pana la omogenizare (cu mixerul) Se adauga ouale --> mix pana la omogenizare Apoi esenta vanilie + praf sare --> mix putin Cate 1-2 linguri de faina --> mix pana la omogenizare Pana e gata faina
Aluatul in tava de copt FARA HARTIE DE COPT. Se niveleaza sa fie uniform. Jamila pune hartie de copt. Am pus si eu prima data cand am facut si s-a inglobat in blat - poate nu era buna hartia mea, nu stiu, dar nu avea nici un rost sa pun, pentru ca dupa ce pui lapte oricum se inmoaie si se dezlipeste de pe tava.
Tava la cuptor la 175 grade - 30-40 min sau pana ce testul cu scobitoarea iese bine.
Dupa ce se scoate blatul de la cuptor, se lasa pana se raceste complet inainte de a trece la partea de FINALIZARE.
---- TRES LECHES ----
- 400 gr lapte condens - 250 ml lapte dulce 3,5% grasime - 400 ml lapte evaporat = 130 g lapte praf + 350 ml apa calduta --> blender vertical
Toate 3 se amesteca cu o lingura pana la omogenizare.
---- FINALIZARE ----
Se inteapa blatul cu furculita pentru a permite intrarea amestecului de lapte. Se tot completeaza cu amestecul de lapte pana ce s-a scurs tot in blat.
Apoi se da la frigider cel putin 2 ore.
_______________________________________

|
|
pus acum 4 ani |
|