Mrrrr's Forum (VIEW ONLY)
Un forum care ofera solutii pentru unele probleme legate in general de PC. Pe langa solutii, aici puteti gasi si alte lucruri interesante // A forum that offers solutions to some PC related issues. Besides these, here you can find more interesting stuff.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Mrrrr's Forum (VIEW ONLY) | Reguli | Inregistrare | Login

POZE MRRRR'S FORUM (VIEW ONLY)

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Alexandraa. pe Simpatie
Femeie
22 ani
Braila
cauta Barbat
26 - 80 ani
Mrrrr's Forum (VIEW ONLY) / Tot felul // Stuff / Stiri COVID-19 / COVID-19 News Moderat de TRaP, TonyTzu
Autor
Mesaj Pagini: 1
Mrrrr
AdMiN

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2186
Se pare ca in Romania este preluat si distribuit un mesaj un pic trunchiat in ce priveste doza booster a vaccinului Johnson & Johnson. Din ce am citit autoritatile noastre spun ca cei care au fost vaccinati cu J & J cu 6 luni in urma pot beneficia acum de doza booster apartinand J & J.

”Începând de luni, 8 noiembrie, persoanele care au fost vaccinate cu vaccinul de la compania Johnson&Johnson, care au mai mult de 6 luni, se pot vaccina și cu doza de rapel, de primă intenție cu vaccin pe bază de ARN mesager. Alternativ pot opta și pentru vaccinul de la Johnson & Johnson”, a spus Valeriu Gheorghiță.

Coordonatorul CNCAV a declarat, la finalul lunii octombrie, că în baza recomadărilor şi studiilor ştiinţifice s-a decis că toate persoanele care au fost vaccinate cu Johnson & Johnson vor avea recomandare de rapel după minimum 6 luni, de primă intenţie, cu vaccinuri pe baza de ARN mesager, fie de la Pfizer, fie de la Moderna, iar în cazul în care se optează pentru Moderna, doza va fi întreagă.

Sursa:

Cu toate astea, pe site-ul Johnson & Johnson se spune un pic altceva:
- cei are au facut doza unica J & J cu cel putin 2 luni in urma pot beneficia de doza booster
- cei care au facut a 2-a doza din alte vaccinuri cu cel putin 6 luni in urma pot beneficia de doza booster J & J

NEW BRUNSWICK, N.J., October 21, 2021 – Johnson & Johnson (the Company) today announced that the U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) Advisory Committee on Immunization Practices (ACIP), has recommended its COVID-19 vaccine as a booster for all eligible individuals who receive an authorized COVID-19 vaccine.

The Johnson & Johnson COVID-19 vaccine was recommended as a booster for adults aged 18 and older who received the Johnson & Johnson single-shot vaccine at least two months earlier. A booster dose of the Johnson & Johnson COVID-19 vaccine was also recommended for eligible adults at least six months following the second dose of an authorized mRNA vaccine.

Sursa:


_______________________________________


pus acum 2 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la