Mrrrr's Forum (VIEW ONLY)
Un forum care ofera solutii pentru unele probleme legate in general de PC. Pe langa solutii, aici puteti gasi si alte lucruri interesante // A forum that offers solutions to some PC related issues. Besides these, here you can find more interesting stuff.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Mrrrr's Forum (VIEW ONLY) | Reguli | Inregistrare | Login

POZE MRRRR'S FORUM (VIEW ONLY)

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
grecoaica
Femeie
22 ani
Dambovita
cauta Barbat
22 - 45 ani
Mrrrr's Forum (VIEW ONLY) / Tutoriale si Ghiduri Utile // Tutorials and useful guides / CoreCOM initialisation is incorrect: OS not managed Moderat de TRaP, TonyTzu
Autor
Mesaj Pagini: 1
Mrrrr
AdMiN

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2186
Instalare Modem Option Icon 225 (Orange Internet Mobile) pe Windows 7

1. Conectati modem-ul ICON 225 la laptop-ul sau PC-ul dvs.

2. In fereastra care se va deschide (autoplay) selectati (dublu-click) Open folder to view files.



3. In folderul care se va deschise, o sa gasiti printre altele, si patru fisiere: AutoRunCardDetector, CardDetector, CardDetectorSetup & ModemDeviceSetup.
Luati cele patru fisiere pe rand si setati pentru fiecare sa ruleze in compatibilitate cu Windows Vista SP 1 si “Privilegii de Administrator“. Cum puteti face acest lucru:
- click-dreapta pe fisier -> Properties -> tab: Compatibility -> bifati casuta din dreptul “Run this program in compatibility mode for:” -> selectati Windows Vista SP 2.
- In aceasi caseta, mai jos, o sa gasiti Privilege Level. Bifati casuta din dreptul “Run this program is an administrator”. Apply & OK.

4. Dupa ce aplicati punctul 3. la toate cele patru fisiere, rulati AutoRunCardDetector.exe (dublu-click), asteptati pana dispare splash-ul “The installation of your software will start automatically…”, apoi urmati pasii de instalare Internet Everywhere.  La finalizarea instalarii o sa va ceara restartarea sistemului. Restart.

5. Dupa repornirea sistemului, pe Desktop (spatiul de lucru) o sa va apara un shortcut orange – Internet Everywhere, dar si mesajul de eroare “CoreCom initialization is incorrect: OS not managed“.



Aceasta este o eroare logica. Installerul a fost facut in compatibilitate cu Windows Vista SP1, iar aplicatia este setata automat sa ruleze pe Windows 7.

6. Inchideti aplicatia si faceti click-drepta pe shortcut-ul Internet Everywhere de pe desktop. Setati sa ruleze in compatibilitate cu Windows Vista SP 1 sau SP 2  (vedeti cum puteti face acest lucru, la puncul 3.)

Acum puteti reporni aplicatia si va puteti bucura de Internetul Mobil de Orange pe Windows 7 (stim ca suna a reclama, dar nu suntem platiti pentru asta :P)

Tutorial testat pe Windows 7 SP1

Sursa: stealthsettings.com


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la