Mrrrr's Forum (VIEW ONLY) 
			Un forum care ofera solutii pentru unele probleme legate in general de PC. Pe langa solutii, aici puteti gasi si alte lucruri interesante // A forum that offers solutions to some PC related issues. Besides these, here you can find more interesting stuff.
		 | 
		
			Lista Forumurilor Pe Tematici
		 | 
	
	
		
			Mrrrr's Forum (VIEW ONLY) | Reguli | Inregistrare | Login
   POZE MRRRR'S FORUM (VIEW ONLY)
  
			Nu sunteti logat.
		 | 
	
	Nou pe simpatie: crazygirl pe Simpatie.ro
   | Femeie 24 ani Buzau cauta Barbat 26 - 80 ani |   
	 | 
	
	
		
			
				
					
						
							Mrrrr
							AdMiN
							  Inregistrat: acum 18 ani 
							Postari: 2310
						  
					 | 
				 
			 
		 | 
		
			
				
					
						Prăjitură cu mere şi cacao (de la Mirela Vernescu)
  INGREDIENTELE
  Blatul 4 ouă 2 căni zahăr 2 căni făină 2 căni mere rase (pe răzătoarea mică şi nestoarse) 1 – 2 linguriţe cacao Praf de copt (stins cu suc de lamaie) „mirosuri”, esenţe
  Glazura 2 – 3 linguri cacao 10 linguri zahăr 2 – 3 linguri apă ˝ pachet unt
 
  PREPARARE
  Blatul Praful de copt se stinge in suc de la ˝ lamaie. Se unge tava cu unt si se presara cu faina, si se pune cuptorul la incalzit la 200 de grade. Se sparg ouale si se pune un varf de cutit de sare peste ele. Zaharul se pune peste oua. Se pune vanilia. Se face cu mixerul pana se topeste zaharul. Se pune praful de copt stins cu lamaia. Se pune faina, merele si cacaoa. Se amesteca pana se omogenizeaza compozitia. Se toarna in tava, se da la cuptor unde se tine 5 minute (sau pana se umfla un pic) la 200 de grade pe rezistenta de jos, apoi tot pe rezistenta de jos se coboara temperatura la 180 de grade. La sfarsit se da drumul putin si la rezistenta de sus pentru a se rumeni prajitura.
  Se tine la cuptor pana s-a desprins de margini sau se aplica testul cu scobitoarea (dureaza cam 30-35 de minute).
  Glazura Se dizolvă cacaoa în 2 – 3 linguri apă, se adaugă zahărul şi se pune pe foc amestacând continuu până dă în clocot. La sfarsit se adauga untul.
  Glazura se toarnă peste blatul fierbinte ca să se întrepătrundă.
  Se lasă prăjitura să se răcească, apoi se taie bucăţele.
  POFTĂ BUNĂ !!
  _______________________________________
  
  
					 | 
				 
			 
		 | 
	
	
		| pus acum 13 ani | 
		
			
		 | 
	
	
		
			
				
					
						
							Mrrrr
							AdMiN
							  Inregistrat: acum 18 ani 
							Postari: 2310
						  
					 | 
				 
			 
		 | 
		
			
				
					
						
  _______________________________________
  
  
					 | 
				 
			 
		 | 
	
	
		| pus acum 13 ani | 
		
			
		 | 
	
	
		
			
				
					
						
							Mrrrr
							AdMiN
							  Inregistrat: acum 18 ani 
							Postari: 2310
						  
					 | 
				 
			 
		 | 
		
			
				
					
						
  _______________________________________
  
  
					 | 
				 
			 
		 | 
	
	
		| pus acum 11 ani | 
		
			
		 | 
	
	
		
			
				
					
						
							Mrrrr
							AdMiN
							  Inregistrat: acum 18 ani 
							Postari: 2310
						  
					 | 
				 
			 
		 | 
		
			
				
					
						adaugat timp coacere
  _______________________________________
  
  
					 | 
				 
			 
		 | 
	
	
		| pus acum 1 an | 
		
			
		 |