Mrrrr
AdMiN
 Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 2251
|
|
ingrediente 10 oua fierte 1 galbenus crud mustar ulei de masline pate sare piper 1 canita de smantana
se fierb 10 oua in apa cu sare dupa ce s-au fiert se curata de coaja se taie in jumatate pe lung si se scoate galbenusul, care se pune intr-un castron
umplutura se faramiteaza tot galbenusul cu furculita se adauga pateul, 2 linguri de mustar, sare, piper, 1-2 linguri de ulei se amesteca pana se obtine o crema uniforma se umplu jumatatile de albus cu aceasta crema
maioneza se pune un galbenus de ou bine "stors" de albus si o lingurita de mustar se amesteca cu mixerul/lingura pana se face o crema uniforma se toarna ulei, amestecandu-se in continuu (in acelasi sens) pana la obtinerea cantitatii dorite se adauga sare si piper si se amesteca se adauga o canita de smantana si se amesteca pana se fluidizeaza
maioneza se toarna peste jumatatile de ou
se serveste rece
_______________________________________

|
|