Mrrrr's Forum (VIEW ONLY)
Un forum care ofera solutii pentru unele probleme legate in general de PC. Pe langa solutii, aici puteti gasi si alte lucruri interesante // A forum that offers solutions to some PC related issues. Besides these, here you can find more interesting stuff.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Mrrrr's Forum (VIEW ONLY) | Reguli | Inregistrare | Login

POZE MRRRR'S FORUM (VIEW ONLY)

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
karina22 Profile
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 54 ani
Mrrrr's Forum (VIEW ONLY) / Salata de fructe // Fruit salad / RETETA - Placinta cu dovleac in foi Moderat de TRaP, TonyTzu
Autor
Mesaj Pagini: 1
Mrrrr
AdMiN

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2214
Sursa (cu poze):

Ingrediente:
- 1 pachet foi de placinta
- 1,5 kg dovleac
- 150 g zahar
- 2 plicuri zahar vanilinat (optional)
- 1-2 lingurite scortisoara
- 100 ml ulei
- zahar pudra pentru ornat (optional)

Mod de preparare:
Se taie dovleacul, se rade pe razatoarea mare si se pune la calit intr-o cratita impreuna cu zaharul si cu un plic de zahar vanilinat. Se caleste pana se inmoaie si la final se adauga scortisoara.
Se lasa a se raceasca.
------
Se pune pe o tava de aragaz o foaie de copt. Se desfac foile de placinta, se pune pe tava o foaie, se unge cu ulei, se mai pune inca o foaie. Se toarna 1/3 din compozitia de dovleac, se uniformizeaza in tava, se acopera cu 2 foi de placinta unse intre ele cu ulei, se pune apoi dovleac, apoi iar 2 foi de placinta, dovleac si ultimele 2 foi de placinta care se ung cu ulei.
------
Sau o alta varianta:
Se ung cate 2 foi cu ulei incins si apoi cu dovleac si se ruleaza, punandu-se in tava. Pachetul contine 12 foi, deci ajung de 6 astfel de rulouri.
------
Se baga la cuptorul incins si se coace cam 30 minute.
Dupa ce s-a copt, se scoate tava din cuptor, se lasa la racit , se taie patrate si se serveste pudrata cu zahar pudra amestecat cu zahar vanilinat.


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la