Mrrrr
AdMiN
 Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 2251
|
|
Ingrediente:
- Piept de pui, taiat felii la grosimea dorita. - Maghiran, busuioc, oregano, rozmarin - daca se poate proaspete. Eu am pus doar rozmarin si busuioc din "gradina" (ghiveci). - Usturoi - 2-3 catei - Sare, piper - dupa gust - Bere (blonda) - dupa gust, bine nu 2L - Suc de lamaie, 1 lingura - Ulei - 2-3 linguri
Mod de preparare:
Se bate usturoiul cu sare si cu busuiocul si rozmarinul (daca sunt proaspete) intr-un castron. Banuiesc ca se pot bate si daca sunt uscate, doar ca nu prea ar avea rost ca nu e aroma asa puternica.
Bun, se pun intr-un castron: - sosul cu usturoi, busuioc, rozmarin, sare - piper - maghiran, oregano - bere - suc de lamaie - ulei
Se amesteca.
Se pune gratarul/tigaia la incalzit. Cand e fierbinte, se dau prin sos feliile de pui si se pun la fript/prajit.
Se prajesc pana capata o culoare maronie.
Se servesc calde, cu paine si bere.

_______________________________________

|
|