Mrrrr's Forum (VIEW ONLY)
Un forum care ofera solutii pentru unele probleme legate in general de PC. Pe langa solutii, aici puteti gasi si alte lucruri interesante // A forum that offers solutions to some PC related issues. Besides these, here you can find more interesting stuff.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Mrrrr's Forum (VIEW ONLY) | Reguli | Inregistrare | Login

POZE MRRRR'S FORUM (VIEW ONLY)

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Criscristina92 pe Simpatie
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
29 - 80 ani
Mrrrr's Forum (VIEW ONLY) / Salata de fructe // Fruit salad / RETETA - Tort cu 3 feluri de ciocolata Moderat de TRaP, TonyTzu
Autor
Mesaj Pagini: 1
Mrrrr
AdMiN

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2214
Surse:
sau

---

Pentru a nu se pierde informatia, voi copia textul de la primul link.

---

Blat:
- 60 g. migdale pudra
- 100 g. zahar pudra (60+40)
- 20 g. cacao
- 4 albusuri
- un varf de sare

Mousse de ciocolata alba:
- 200 ml. smantana dulce pentru frisca sau frisca lichida
- 200 g. ciocolata alba
- 2 g. gelatina granule sau 1 foaie gelatina
- 100 ml frisca batuta

Mousse de ciocolata cu lapte:
- 200 ml. smantana dulce pentru frisca sau frisca lichida
- 200 g. ciocolata cu lapte
- 2 g. gelatina granule sau 1 foaie gelatina
- 100 ml frisca batuta
Se prepara ca mousse-ul de ciocolata alba

Mousse de ciocolata amaruie:
- 200 ml. smantana dulce pentru frisca sau frisca lichida
- 200 g ciocolata amaruie
- 2 g. gelatina granule sau 1 foaie de gelatina
- 100 ml frisca batuta
Se prepara la fel ca mai sus

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 180 de grade C. (foc potrivit).
Amestecati bine pudra de migdale (daca nu gasiti, macinati fin migdalele pentru a obtine pudra de care avem nevoie) cu 6o g. zahar pudra si cacao.
Bateti albusurile spuma cu varful de sare si adaugati zaharul pudra putin cate putin (cele 40 g.)
Turnati compozitia intr-o forma de tort cu diam. de 24 cm, tapetata cu hartie de copt si lasati-o la cuptor 15-18 minute. Imediat ce ati scos blatul din cuptor, rasturnati si scoateti hartia. Lasati-l la racit.

Spumele de ciocolata:
Am pus la inmuiat in apa rece gelatina.
Am pus pe foc frisca lichida si am dat-o in clocot.
Am adaugat ciocolata alba rasa si am amestecat sa se topeasca.
Am scos gelatina din apa rece am bagat-o in microunde pentru cateva secunde, dupa care am turnat-o peste ciocolata alba.
Lasati crema sa ajunga la temperatura camerei si adaugati frisca.
Apoi am pus cele trei creme peste blatul racit si l-am dat la frigider cateva ore.
De nedescris!!!


_______________________________________


pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la