Mrrrr's Forum (VIEW ONLY)
Un forum care ofera solutii pentru unele probleme legate in general de PC. Pe langa solutii, aici puteti gasi si alte lucruri interesante // A forum that offers solutions to some PC related issues. Besides these, here you can find more interesting stuff.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
Mrrrr's Forum (VIEW ONLY) | Reguli | Inregistrare | Login
POZE MRRRR'S FORUM (VIEW ONLY)
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: sexy_andrea2006 Profile
 | Femeie 22 ani Sibiu cauta Barbat 22 - 48 ani |
|
Mrrrr
AdMiN
 Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 2252
|
|
Din categoria: utile cand va fi nevoie:
1. Se ia o tigaie întinsă şi adâncă, se umple cu apă (nivelul să nu depăşească 3 cm) şi se pune pe foc.
2. Ciocolata se rupe şi se pune într-un castron de metal sau de Jena. Vasul se pune apoi în tigaie, direct în apă.
3. Când apa începe să fiarbă, se opreşte focul, iar ciocolata se lasă la topit.
“Vasul în care se pune ciocolata trebuie să atingă apa. Ba mai mult, poate să atingă şi fundul tigăii. Aburul prins între cele două vase – dacă foloseşti metoda clasică, baia de aburi – este, de fapt, mai fierbite decât apa, iar ciocolata se poate arde. Folosind această tehnică, poţi urmări procesul pas cu pas şi, cel mai important, vezi când începe să fiarbă lichidul, astfel încât poţi opri focul la timp”, explică, pentru thekitchn.com, Alice Medrich.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: Follow us: @realitatea on Twitter
Sursa:
_______________________________________

|
|
pus acum 11 ani |
|