Mrrrr's Forum (VIEW ONLY)
Un forum care ofera solutii pentru unele probleme legate in general de PC. Pe langa solutii, aici puteti gasi si alte lucruri interesante // A forum that offers solutions to some PC related issues. Besides these, here you can find more interesting stuff.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Mrrrr's Forum (VIEW ONLY) | Reguli | Inregistrare | Login

POZE MRRRR'S FORUM (VIEW ONLY)

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Alexandraa. pe Simpatie
Femeie
22 ani
Braila
cauta Barbat
26 - 80 ani
Mrrrr's Forum (VIEW ONLY) / Tot felul // Stuff / 13 pasi simpli ca sa te descurci la mare Moderat de TRaP, TonyTzu
Autor
Mesaj Pagini: 1
Mrrrr
AdMiN

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2186
1.Condu cu viteza mare! Tre' sa ajungi primul. A dat la televizor ca la anu’ se muta marea la rusi si tre' sa o mai vezi odata neaparat. Cine stie ce muzeu fac papitzoii in locul ei.
2.Ai grija sa nu calci in cioburile lasate tot de tine anul trecut pe plaja.Tu le stii, ele sunt nesimtite, te-or fi uitat.
3.Nu fa baie noaptea in dreptul teraselor foarte aglomerate. Marea e mult mai sarata acolo.Prietenii stiu de ce.
4. Umbla incaltat.Un chistoc aprins in talpa iti poate strica mersul de hipster. La restaurant sau cantina e ok sa umbli in chiloti.Uzi, asa cum ai iesit din apa. Se usuca pana vine comanda.Nu te jena,tuturor ni se revarsa suncile burtii peste cuc. Se poarta.
5.Urla.Urla cate de mult poti.Urla la masa,la rand la shaorma,la supermarket,peste tot.Daca esti beat si nu esti ragusit rau … esti suspect.
6.Cere cuiva de la bar sa schimbe roku’ si sa puna ceva “nou”. Se poarta. Legi prietenii frumoase asa.
7.Puneti tocul de 14 si hai la Stuff, la stalpul ala cu lumina. Ia cu tine ceva de baut de acas si pahare de plastic.Tre sa lasi ceva pe plaja la plecare.Traditie.
8.Nu iti lua cazare chiar daca ai bani.Tine-i de bautura pe toti.Nu o sa ai niciodata nevoie de nimic altceva la mare.Daca vii cu cortul, ia-ti cu tine laptopul , ipad-ul si un dslr cu zoom mare si lasa-le linistit in el. Odata tras fermoarul …cortul devine o fortareata de nepatruns. Fa sex zgomotos chiar daca esti singur in cort. Gotta keep a good image.
9.Vino singur in masina.E nevoie de cat mai multe pe plaja. Odata ajuns,trage-o cat mai langa mare sa o vada si ea.E pacat sa nu vada si farul ei marea.
10.Nu fa poze treaz,pieptanat sau spalat pe ochi si pe dinti. E boring. Te vrem spart,fumat,rupt in gura cu cariile la vedere,sarind imbracat in apa sau neaparat cu o sticla de “ceva” in mana.Pozele cu rasarit,apus,scoici etc sunt pentru fatalai. Vrem selfie-uri cu tine.Multe,cat de multe.
11.Incarca-ti bacteria la telefon cand vii la plaja.Fara muzica ta din telefon nu imi gasesc pacea interioara si valurile suna fals. Bautura it’s a must si aici.
12.Cere-mi bani cand ramai fara.(”Facem si noi o cheta frate”). Te rog, imi place sa te vad cu aifon 6 in mana stanga si cu dreapta intinsa spre mine.
13.La plecare inghesuie-te.Taie calea tuturor,scoate curu pe geam si stramba-te la fraierii care stau pe banda lor si nu au curaj sa depaseasca coloana. Daca ai noroc si conduci tare de tot intri si la Stirile de la ora 5.
Am incredere in tine ca te vei descurca. Bafta! Vino viu inapoi. Redus asa cum esti ,ma-ta si tactu’ te iubesc.


_______________________________________


pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la